930 x122 grota rece

Città di Lignano

BRAVO! ÎNOTĂTOARE DIN ARGEȘ, MEDALIATE CU AUR ÎN ITALIA

În acest weekend în orașul italian Lignano Sabbiadoro din provincia Udine are loc cea de a X-a ediție a concursului internațional de înot “Città di Lignano”. Evenimentul reunește în jur de 1.200 de tineri din mai multe țări.

Citiți și: Oficial. În Pitești demarează un proiect de milioane de euro!

În prima zi a competiției sportivii de la cluburile argeșene CSM Piteşti și CS Dacia Mioveni 2012 au obținut rezultate remarcabile.

Astfel, Ana Oţoiu, în vârstă de 7 ani, de la CSM Pitești (ultima fotografie), a câștigat nu mai puțin de trei medalii de aur: la 100 de metri fluture, 200 de metri bras şi 200 de metri liber.

Citiți și: Pitești: Locuință pentru una dintre marile speranțe ale României la Jocurile Olimpice

De asemenea, Delia Safcenco, de la CS Dacia Mioveni (foto 1 și 2), antrenată de Viorel Ciobanu, a obținut la categoria sportivi născuți în anul 2005 două medalii de aur, la probele de 100 de metri spate şi 100 de metri bras. (Foto: Facebook)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA