930 x122 grota rece

fc arges

CADOU NESPERAT PENTRU FC ARGEȘ. NIMENI NU SE AȘTEPTA

Cadou nesperat pentru FC Argeș. Nimeni nu se aștepta.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

FC Argeș câștigă 3 puncte fără să joace. Este consecința anunțului făcut astăzi de Luceafărul Oradea, echipa pe care alb-violeții ar fi trebuit să o întâlnească sâmbătă, de la ora 11, într-un meci din etapa a cincea a Ligii a II-a de fotbal.

Orădenii au informat Federația Română de Fotbal că nu se vor mai prezenta la partida care era programată să se dispute în Pitești pe stadionul „Nicolae Dobrin”. Din motive încă necomunicate oficial, Luceafărul ar urma să se retragă din campionat. Prin urmare, elevii lui Iordan Eftimie câștigă meciul la masa verde cu 3-0.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Trebuie precizat, însă, că după două etape pe care Luceafărul nu le va disputa rezultatele obţinute până atunci de orădeni în campionat vor fi anulate.

„Rugăm spectatorii piteşteni care intenţionau să asiste la acest meci să nu se mai prezinte sâmbătă la stadion! Casele de bilete ale stadionului „Nicolae Dobrin” nu se vor mai deschide astăzi, vineri şi sâmbătă.”, informează oficialii lui FC Argeș.

Piteștenii acumulează astfel 10 puncte, după un egal (0-0) pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu, o înfrângere (1-2) în deplasare cu ASU Politehnica Timișoara și trei victorii (3-0 cu Știința Miroslava și Luceafărul Oradea pe teren propriu și 2-0 în deplasare cu Foresta Suceava).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90