Donaris 930 x 122

andreea panțuroiu

CÂMPULUNGEANCA ANDREEA PANȚUROIU, ARGINT LA CAMPIONATELE BALCANICE

Echipa României s-a întors acasă cu tolba plină de medalii de la Campionatele Balcanice de atletism în sală desfăşurate în Istanbul, Turcia: 6 medalii de aur, 4 medalii de argint şi una de bronz.

Citiți și: Un copil instituționalizat, mândria Argeșului

Una dintre medaliile de argint a fost câștigată de Andreea Panţuroiu. Atleta din Câmpulung Muscel a sărit 13, 56 de metri la proba de triplusalt, terminând competiția pe locul secund.

La finalul întrecerilor România s-a situat pe locul al doilea pe echipe, atât la feminin, cât şi la masculin. Tricolorele au acumulat 78 de puncte, fiind devansate de reprezentatele Turciei, cu 90 de puncte. La masculin Turcia s-a impus cu 77 de puncte acumulate, în timp ce România a adunat 54 de puncte.

Citiți și: ATLETA ANDREEA PANȚUROIU, LA PRIMUL EI TITLU NAȚIONAL UNIVERSITAR

Astăzi Andreea Panţuroiu, care este și studentă în primul an la Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității Pitești, împlineşte 20 de ani. Și-a făcut, așadar, un frumos cadou la aniversarea zilei sale de naștere. Îi urăm la mulți ani și la cât mai multe medalii! (Foto: Facebook Andreea Panţuroiu)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3