Donaris 930 x 122

fc arges

CE PREGĂTEȘTE FC ARGEȘ. SUPORTERII MERITĂ!

FC Argeș pregătește festival de goluri. Descătușată după prima sa victorie în Liga a II-a (3-0 pe teren propriu cu Știința Miroslava), FC Argeș are acum posibilitatea să pluseze nu doar la numărul de puncte în clasament, ci și la golaveraj.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Mâine, de la ora 18, într-un meci contând pentru etapa a patra a Ligii secunde, alb-violeții vor juca în deplasare cu ultima clasată, echipa cu zero puncte, Foresta Suceava. În mod normal, piteștenii vor câștiga la scor. La FC Argeș ar urma să evolueze în atac și Vasile Buhăescu, venit zilele trecute de la echipa de Liga I Juventus Bucureşti.

Cu mari probleme financiare, trimițând în teren juniorii, sucevenii au încasat până acum, în trei partide, nu mai puțin de 31 de goluri, marcând doar unul singur.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

După anticipatul festival de goluri, în etapa a cincea, sâmbătă, 26 august 2017, elevii lui Iordan Eftimie vor reveni pe stadionul „Nicolae Dobrin” pentru disputa cu Luceafărul Oradea. Va fi o partidă în memoria „Gâscanului”, sâmbătă urmând să se împlinească 70 de ani de la nașterea inegalabilului Dobrin.

Vestea proastă este că meciul se va juca nu în nocturnă, ci la matineu, de la ora 11. Oficialii lui FC Argeș au cerut ca jocul să aibă loc duminică, de la ora 18, dar oaspeții au refuzat.

Chiar dacă din această cauză (vremea anunțându-se călduroasă sâmbătă) numărul spectatorilor ar putea fi mai mic (dar nu neapărat!), cerem încă o dată Primăriei ca la ora partidei la stadion să fie deschise mai multe case de bilete. Amintim că din partea municipalității există o astfel de promisiune după ce ePitești a semnalat bătaia de joc de la ora meciului cu Miroslava (subiectul pe larg, AICI).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90