New Profesional Consult 930 x 122

baschet

A CINCEA ÎNFRÂNGERE PENTRU BCM U

Echipa de baschet masculin BCM U Piteşti s-a deplasat ieri la Târgu-Jiu pentru partida cu formaţia din localitate, Energia, jocul contând pentru etapa cu numărul 15 din Liga Naţională de baschet masculin. Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, cu scorul de 87-80, elevii lui Hristu Şapera suferind a cincea înfrângere în actuala ediţie de campionat.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Primul sfert a fost echilibrat, însă piteştenii au reușit să îl câștige cu 17-14. În sfertul secund şansa le-a surâs gazdelor, care au câştigat cu 30-17. Astfel, la pauza meciului tabela arăta 44-34 în favoarea gazdelor. După pauză elevii lui Şapera s-au impus în sfertul trei cu 24-15. Ultima parte a fost astfel una pe viaţă şi pe moarte. Gazdele au câştigat ultimul sfert al meciului cu 28-22.

Înainte de meciul de la Târgu-Jiu BCM U l-a transferat pe Dalibor Djapa. Născut pe 23 octombrie 1984, Djapa este sârb, are 2, 05 metri înălțime şi evoluează pe poziţiile 4 şi 5. Djapa a veniy în Pitești de la Alba Fehervar. Etapa viitoare BCM U Piteşti va întâlni în Trivale echipa din Târgu Mureş. (Foto: Facebook BCM U Pitești)

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90