930 x122 grota rece

academica argeş

CLONA LUI FC ARGEŞ, VICTORIE ÎN PRIMUL MECI

Echipa de fotbal FC Clinceni, transformată în FC Academica Argeş Piteşti, a susţinut ieri, în cantonamentul din Curtea de Argeş, primul joc de verificare din această vară.

Citiți și: Exclusiv. Imagini tulburătoare! Fotbalist piteștean, găsit pe jos într-o stare șocantă!

Elevii lui Marius Baciu au învins-o cu 1-0 pe divizionara secundă CSM Râmnicu Vâlcea, prin golul marcat cu cinci minute înainte de finalul meciului de Sorin Ispir, jucător care a evoluat în trecut şi la CS Mioveni, pe vremea când echipa era în prima Ligă. Ispir a înscris cu un şut plasat din interiorul careului. În tabăra gazdelor au mai evoluat alţi doi jucători cu experienţă de primă Ligă, respectiv Cerniauskas şi Ibech.

“Ne aflăm la început de drum şi pot spune că sunt mulţumit de modul în care au decurs pregătirile în prima săptămână. Încercăm să conturăm un lot pentru a putea pleca în Austria, în cel de-al doilea stagiu de pregătire. Îmi propun să terminăm în primele opt echipe sezonul viitor al primului eşalon, dar mai întâi mă interesează ce se va întâmpla luni la TAS în ceea ce priveşte decizia în cazul clubului Rapid Bucureşti (n.r. – dacă Rapid are câştig de cauză, atunci echipa feroviară va evolua în prima Ligă, iar noua echipă a Piteştiului va juca în Liga a II-a). Aşteptăm cu toţii sentinţa şi după aceea vom clarifica situaţia, în sensul că vor mai apărea sau nu jucători noi la echipă.”, a declarat Marius Baciu, tehnicianul argeşenilor. El îşi propune să atragă alături de echipă cât mai mulţi suporteri din Piteşti, în condiţiile în care nu puțini fani încă plâng după FC Argeş și resping pe FC Academica.

Citiți și: Eveniment mult așteptat la Pitești Arena

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90