Donaris 930 x 122

adrian dragoș șerban

CLUBUL SCM PITEȘTI ARE UN NOU DIRECTOR

Singurul candidat pentru funcția vacantă de director al Sport Club Municipal Pitești a trecut astăzi cu bine și de proba interviului, a doua și ultima a concursului organizat de Primărie.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Candidatul, Adrian Dragoş Şerban, a obținut 80 de puncte la interviu, după ce marți trecuse de proba scrisă cu 76, 16 puncte. Șerban, profesor de sport și fost judoka, a fost declarat admis cu un total de 78, 08 puncte.

Adrian Dragoş Şerban va fi numit director al clubului după soluționarea eventualelor contestații. Potrivit Primăriei, rezultatele concursului pot fi contestate până luni, 25 mai.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Șerban a rămas singurul candidat după ce profesorului Gabriel Trandafirescu i s-a respins dosarul de participare. Trandafirescu s-a declarat nedreptățit de măsura luată de reprezentanții Primăriei.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3