NOR CURIER 930X122

escaladă

CONCURS NAȚIONAL SPECTACULOS ÎN ARGEŞ

Concurs național spectaculos în Argeş. Sâmbătă, 24 iunie 2017, la Cheile Dâmbovicioarei, se va desfăşura cea de-a cincea ediţie a concursului de escaladă Memorial „Bebe Nistorescu”.

Citiți și: Viscol puternic în Argeș! Imagini incredibile

Sportivi din cluburi de alpinism din întreaga țară îşi vor testa îndemânarea pe cele 12 trasee de escaladă, cu diferite grade de dificultate, pregătite pe teritoriul Parcului Naţional Piatra Craiului.

Concursul, care va avea loc sub coordonarea Serviciului Salvamont Argeș, li se adresează iubitorilor de toate vârstele ai muntelui, traseele de escaladă fiind amenajate chiar pe pereţii abrupţi ai Cheilor Dâmbovicioarei.

Citiți și: Nu e de glumă! Risc major în județ!

Evenimentul va începe la ora 10. Festivitatea de premiere a câștigătorilor este programată să înceapă la ora 15 și va fi urmată de un concert de muzică.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3