930 x122 grota rece

fotbal

CONFRUNTAREA PRIMĂRIILOR

Confruntarea primăriilor. Echipa de fotbal a Primăriei Mioveni va juca astăzi împotriva echipei Primăriei Topoloveni.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Meciul se va disputa de la ora 18 pe terenul sintetic din Topoloveni și contează pentru a doua ediție a Cupei Asociaţiei Oraşelor din România la minifotbal.

Amintim că vinerea trecută, în prima partidă pe care au disputat-o în actuala ediție a Cupei, jucătorii din Mioveni au câștigat pe teren propriu cu 14-1 în faţa echipei Primăriei din Bolintin-Vale.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Echipa Primăriei Mioveni face parte din a treia regiune, alături de echipele primăriilor din Plopeni, Azuga, Lehliu-Gară, Buşteni, Răcari, Topoloveni, Bolintin-Vale și Băicoi.

La turneul final se vor califica 8 echipe din cele 7 regiuni de dezvoltare ale țării, împărțite în 2 grupe de câte 4. Ulterior, primele 4 echipe din cele 2 grupe vor juca în semifinale, respectiv finala mică şi finala mare.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90