EcoMoto 930×122

cristian gentea

CRISTIAN GENTEA VOTEAZĂ PENTRU LUPESCU

UPDATE: Alegerile au fost câștigate de Răzvan Burleanu, care își păstrează funcția de președinte al FRF. 

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

Cristian Gentea votează pentru Lupescu. Astăzi au loc alegerile pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal. Deși există și alți doi candidați (Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan), lupta se dă între actualul președinte al FRF, Răzvan Burleanu, și Ionuț Lupescu, fost fotbalist al Generației de Aur și fost director general în Federație.

Reprezentanții cluburilor de fotbal din țară vor decide, prin vot, cine va conduce FRF în următorii patru ani. FC Argeș este reprezentat la alegeri de Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație al clubului.

Citiți și: PSD își prezintă candidații pentru Primăria Pitești și CJ Argeș. Detalii despre evenimentul important

Care este opțiunea lui Gentea? ”Îl susțin pentru funcția de președinte pe Ionuț Lupescu, pentru el voi vota. Fotbalul românesc trebuie să se recredibilizeze. Am încredere că, dacă va câștiga funcția de președinte al FRF, Lupescu va schimba lucrurile.”, a declarat Cristian Gentea pentru ePitești în urmă cu puțin timp.

În ceea ce privește clubul de fotbal pe care îl reprezintă, Gentea spune că ”FC Argeș va demonstra prin muncă, pe teren, prin joc, dacă merită sau nu promovarea în Liga I. Sunt convins că în cazul în care Ionuț Lupescu va câștiga, vom avea o colaborare foarte bună cu el și cu echipa lui.”

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90