930×122 CAPRA 5

dacia

DACIA, ÎNCĂ UN AN ÎN IL CALCIO!

Producătorul de automobile „Dacia” a prelungit cu încă un an contractul de sponsorizare cu Udinese, echipă care activează în prima divizie fotbalistică a Italiei, anunță prosport.ro.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

„Dacia va fi sponsorul oficial al lui Udinese şi pentru sezonul 2014-2015, al şaselea la rând. Contractul de sponsorizare este valabil atât în Serie A, cât şi în Cupa Italiei. Jucătorii vor purta logo-ul Dacia pe tricouri.”, se precizează pe site-ul oficial al echipei italiene. Potrivit noii înțelegeri, sigla Dacia va apărea și pe panourile publicitare din jurul terenului de joc de pe stadionul pe care evoluează Udinese. Uzina din Mioveni-Argeș este partenerul lui Udinese încă din anul 2009.

Prosport.ro mai scrie că prelungirea contractului a fost decisă în ciuda faptului că în sezonul trecut Udinese s-a clasat doar pe locul 13 în Serie A.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90