Donaris 930 x 122

fc arges

DE AZI! ANUNȚUL AȘTEPTAT DE SUPORTERII LUI FC ARGEȘ

Anunțul așteptat de suporterii lui FC Argeș. Începând de astăzi, 20 iulie 2017, clubul FC Argeș vinde abonamente pentru sezonul competițional 2017-2018.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Potrivit unui anunț de la FC Argeș, abonamentele vor putea fi procurate de la sediul clubului, situat în cartierul Prundu, pe bulevardul Petrochimiștilor, la nr. 29, la fosta bază sportivă Arpechim.

Programul caselor de bilete este de luni până vineri, între orele 9-14 și 16-19.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Prețul unui abonament pentru tot sezonul competițional este de doar 19 lei.

Microbiștii își pot procura abonamente și în ziua amicalului cu Academica Clinceni, programat sâmbătă, 22 iulie 2017, de la ora 11, pe stadionul „Nicolae Dobrin”. Casele de bilete de la stadion se vor deschide la ora 10.

Suporterii lui FC Argeș care doresc să-și cumpere abonamente trebuie să știe că acestea sunt nominale, iar în momentul cumpărării trebuie să aibă asupra lor un act de identitate.

Abonamentele sunt valabile la următoarele sectoare ale stadionului: peluze, tribuna 1 și tribuna 2.

Amintim că și prețul unui bilet de intrare la meciurile pe care FC Argeș le va disputa pe teren propriu este modic: numai 1 leu.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3