930×122 CAPRA 5

astra

DE UNDE ȘI CÂND POȚI CUMPĂRA BILETE PENTRU STEAUA-ASTRA

După cum toată suflarea fotbalistică din oraș știe, duminică, 29 noiembrie, de la ora 20:30, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești Steaua va întâlni Astra, într-un meci din Liga I de fotbal.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Pentru microbiștii din Pitești avem un anunț de ultimă oră: biletele pentru partida de duminică seara vor fi puse în vânzare astăzi și vor putea fi cumpărate până aproape de debutul meciului de la casele de bilete ale stadionului „Nicolae Dobrin”. Astfel, casele de bilete vor fi deschise azi între orele 12 și 19, mâine și sâmbătă între orele 10 și 19, iar duminică de la ora 10.

Vă reamintim preţurile tichetelor: la peluze – 10 lei, la tribuna a II-a – 15 lei și la tribuna I – 20 de lei.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Până la finalul acestui campionat Steaua Bucureşti va juca pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești meciurile considerate pe teren propriu pentru că Arena Națională nu a primit încă autorizație de la ISU și, pe de altă parte, roș-albaștrii nu pot folosi stadionul din Ghencea din cauza conflictului dintre club și Armată.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3