EcoMoto 930×122

fc arges

DERBY ÎN ȘTRAND: FC ARGEȘ-UNIREA BASCOV

Mâine, 5 septembrie, Piteștiul va fi gazda derby-ului județean de fotbal FC Argeș 1953-Unirea Bascov.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Meciul va avea loc pe stadionul din Ștrand, cu începere de la ora 11:45. Intrarea pentru public va fi, ca de obicei, liberă.

Partida de mâine, contând pentru a doua etapă a Ligii a IV-a Județene, va reprezenta prima apariție oficială în fața suporterilor alb-violeți a noului tandem de pe banca tehnică a lui FC Argeș: Valentin Năstase – antrenor principal și Iulian Tameș – secund.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Având în vedere importanța disputei, faptul că este primul meci pe teren propriu din noul sezon competițional 2015-2016, intrarea liberă și vremea care se anunță frumoasă, e de așteptat ca bătrâna tribună a stadionului din Ștrand să fie arhiplină.

În prima etapă FC Argeş 1953 a învins cu 4-1 în deplasare pe Vulturii Priboieni.

Amintim că Unirea Bascov a încheiat sezonul trecut pe primul loc, devansând FC Argeș. Ulterior, însă, Unirea nu a reușit promovarea în Liga a III-a, fiind învinsă la baraj de FC Aninoasa, din Dâmbovița. (Foto arhivă: fcarges1953.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90