New Profesional Consult 930 x 122

balcanic

DESCHIDERE DE ZILE MARI A „BALCANIADEI” DIN PITEŞTI! VEZI GALERIE FOTO!

Citiți și: Veste proastă pentru Pendiuc!

În urmă cu puţin timp pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti a avut loc deschiderea oficială a Campionatului Balcanic de Atletism Seniori.

Momentul a fost marcat aşa cum se cuvine de organizatori, spectacolul de deschidere fiind unul demn de un asemenea eveniment. Un avion a survolat stadionul, iar din acesta a sărit pe gazon un paraşutist care purta drapelul României. Nicola şi Marcel Pavel au interpretat imnul Federaţiei Române de Atletism. Imediat după aceea a fost tăiată panglica inaugurală, în prim-plan fiind ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, preşedintele Federaţiei Române de Atletism, Sandu Ion, primarul Tudor Pendiuc şi preşedintelele Federaţiei Balcanice de profil, bulgarul Dobromir Karamarinov. În tribuna oficială a luat loc şi preşedintele Curţii de Conturi, fostul senator de Argeş Nicolae Văcăroiu.

Citiți și: Lovitură pentru fostul primar piteștean, Tudor Pendiuc

Căluşarii din Bârla şi ansamblul folcloric “Dorul” le-au oferit spectatorilor recitaluri pe cinste, în ciuda vremii capricioase. Fostele mare atlete Constantina Diţă și Doina Melinte, campioane olimpice, şi alţi sportivi de valoare au fost prezenţi la festivitatea de deschidere. Mâine se anunţă un adevărat regal sportiv, în condiţiile în care vor avea loc finalele. Festivităţile de premiere se vor desfăşura după-amiaza.

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3