930 x122 grota rece

atletism

DOINA MELINTE ŞI GABRIELA SZABO VIN LA „BALCANIADA” DE ATLETISM! CITEȘTE PROGRAMUL!

Pe 26 şi 27 iulie se va desfăşura în Piteşti, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, Campionatul Balcanic de Atletism Seniori, competiţie care va avea loc la numai o săptămână după Campionatul Naţional de Atletism.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Vor fi prezenţi 525 de sportivi şi oficiali din 15 ţări, inclusiv preşedinţi ai federaţiilor de atletism din Norvegia, Bulgaria, Albania şi Moldova. În plus, şi-au anunţat prezenţa şi fosta mare sportivă Gabriela Szabo (acum ministrul Sportului şi Tineretului), Constantina Diţă (campioană olimpică la maraton) şi Doina Melinte (campioană olimpică). La competiţie vor fi prezenţi şi circa 2.000 de copii din judeţul Argeş, dintre care peste 1.000 din Piteşti, ca spectatori. Pentru copiii din afara municipiului Primăria şi Inspectoratul Şcolar vor asigura masă şi cazare în cămine şcolare.

Deschiderea oficială a Campionatului Balcanic de Atletism Seniori este programată pentru sâmbătă, 26 iulie, la ora 17, iar a doua zi vor avea loc finalele şi festivităţile de premiere. Intrarea spectatorilor este liberă. Află programul complet al competiţiei accesând link-ul următor: http://www.primariapitesti.ro/portal/arges/pitesti/Stiri.nsf/0/ADD0D642F265E7A7C2257D15003F3AF9/$FILE/Program%20balcaniada.pdf.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3