EcoMoto 930×122

baschet

DRAMATIC! LA SALA SPORTURILOR, FINAL DE MECI INTERZIS CARDIACILOR

Emoţii mari aseară pentru baschetbaliştii de la BCM U și suporterii lor! Ultimele faze ale meciului cu SCM U Craiova au fost trăite în picioare de publicul venit la Sala Sporturilor Trivale. În cele din urmă, după două atacuri ratate, piteștenii au înscris punctele care au adus victoria, cu 14 secunde înaintea fluierului final.

Citiți și: Nemaivăzut pe drumul Pitești – Craiova!

Scorul a fost 76-75 pentru elevii lui Hristu Șapera. Evoluția scorului pe sferturi (gazde/oaspeți): 23-17, 22-16, 23-26 și 8-16.

Marko Sutalo a avut emoții și mai mari. Jucătorul lui BCM U a aflat chiar în timpul partidei că în Belgrad soția sa a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

Citiți și: Meci de Gală la Pitești Arena!

„A fost un meci nebun, pe care l-am controlat, pe care puteam să îl tranşăm mult mai repede. Una peste alta, sunt mulţumit că am reuşit să câştigăm și că am întrerupt seria de înfrângeri. (…) Ne aşteaptă următorul meci, trebuie să îl abordăm la victorie, fără presiune, dar cu o dorinţă foarte mare de a arăta cine suntem. Pe măsură cei noii jucătorii se vor integra mai bine în angrenajul nostru, vom arăta mai bine.”, a spus după terminarea meciului antrenorul principal al piteștenilor, Hristu Şapera.

Meciul a contat pentru etapa a 18-a a Ligii Naţionale de baschet masculin.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3