930 x122 grota rece

primăria mioveni

ECHIPA PRIMĂRIEI, LA TURNEUL FINAL

Echipa Primăriei Mioveni, la turneul final.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Mâine, 9 august 2017, de la ora 19.00, pe terenul sintetic de la Liceul Tehnologic Mioveni, echipa de fotbal a Primăriei Mioveni va disputa un amical în compania echipei de pompieri din localitate.

Această partidă este ultima înainte de plecarea de pe 15 august, la turneul final al Cupei Asociației Orașelor din România ( A.O.R.).

Vă reamintim că echipa Primăriei Mioveni s-a calificat cu șase victorii, din tot atâtea partide, la turneul final al Cupei A.O.R., ediția a II-a.

Citiți și: Anunț important pentru locuitorii acestui cartier! Vor fi afectați

Turneul de minifotbal se desfăşoară la Cheile Grădiştei, în perioada 16-19 august.

Mioveniul face parte din prima grupă (A), alături de echipele oraşelor: Năvodari, Huedin, Lehliu Gară şi Târgul Ogna.

A două grupă (B), este formată din Buşteni, Balş, Sânnicolau Mare, Plopeni şi Roman.

Asociația Orașelor din România este o organizație non-guvernamentală, apolitică și fără scop lucrativ. A.O.R. reprezintă interesele a 216 localități urbane mici, iar Cupa A.O.R. este organizată pentru angajații primăriilor și a personalului din serviciile publice locale.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90