930 x122 grota rece

fotbal

ECHIPA PRIMĂRIEI MIOVENI, VICTORII PE LINIE

Echipa Primăriei Mioveni, victorii pe linie.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Echipa de fotbal a Primăriei Mioveni a câștigat în această seară cel de-al cincilea său meci din grupă în Cupa Asociației Orașelor din România la minifotbal. Echipa angajaților Primăriei Mioveni s-a impus la masa verde, cu scorul de 3-0, în fața echipei Primăriei Topoloveni, deoarece oaspeții nu s-au prezentat la meci.

Cu cinci victorii din tot atâtea meciuri, echipa din Mioveni ocupă primul loc în grupă la această competiție națională.

Citiți și: Ofertă incredibilă pentru elevii care dau Bac-ul! E gratis!

Amintim că echipa Primăriei Mioveni face parte din a treia regiune, alături de echipele primăriilor din Plopeni, Azuga, Lehliu-Gară, Buşteni, Băicoi, Răcari, Topoloveni și Bolintin-Vale.

La turneul final se vor califica 8 echipe din cele 7 regiuni de dezvoltare ale țării, împărțite în 2 grupe de câte 4. Ulterior, primele 4 echipe din cele 2 grupe vor juca în semifinale, respectiv finala mică şi finala mare.

Cupa Asociaţiei Oraşelor din România este organizată pentru angajaţii primăriilor şi pentru personalul din serviciile publice locale. C.A.O. este dotată cu premii în bani şi echipamente sportive, oferite de organizatori. Competiţia se va încheia în luna iunie.

Amănunte despre celelalte meciuri de până acum ale echipei din Mioveni, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA