930 x122 grota rece

eşec

EȘEC PENTRU FC ARGEȘ

Eșec pentru FC Argeș. Ieri s-a disputat meciul dintre FC Argeș – Politehnica Timișoara. Alb-violeții au pierdut această partidă, scor 2 la 1.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

FC Argeș a deschis scorul în minutul 13 prin Adrian Nilă, pentru ca în minutul 41, George Mihai Cotigă să dea un autogol.

În a doua repriză a meciului, Alexandru Bădăuță a marcat pentru Poli Timișoara golul decisiv al meciului, scor final 2 la 1.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

”Normal că sunt supărat. Ăsta e fotbalul, mergem mai departe. Majoritatea jucătorilor au promovat din Liga a III-a, am mai adus 3-4 jucători, altul e nivelul la Liga a II-a. Păcat că unii și-au dorit, au făcut risipă de efort, dar au fost niște greșeli nepermise la acest nivel.” , a declarat antronorul alb-viloeților, Iordan Eftimie, potrivit Fotbal Club Argeș.

Meciul s-a disputat pe terenul celor de la Poli ASU Timișoara. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3