930×122 CAPRA 5

budeasa

EVENIMENT! CAMPIONATE MONDIALE ÎN BUDEASA

Campionate Mondiale în Budeasa. Astăzi va avea loc deschiderea oficială a Campionatelor Mondiale de kaiac-canoe sprint pentru juniori și tineret U23.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Festivitatea de deschidere a evenimentului va include o paradă a delegațiilor din țările participante, care se va desfășura de la ora 17:30 pe traseul Piața Muntenia – Piața ”Vasile Milea” din centrul Piteștiului. Prezentarea delegațiilor va avea loc între orele 18 și 18:30 pe platoul din Piața „Milea”, fiind urmată de mesajele organizatorilor și oficialităților.

Campionatele Mondiale de kaiac-canoe sprint pentru juniori și tineret U23 se vor desfășura la baza nautică Bascov – Budeasa din județul Argeș în perioada 27 – 30 iulie 2017. Intrarea pentru public va fi liberă.

Citiți și: Care pe care? BMW și Volkswagen, impact lângă Pitești

Primarul comunei Budeasa, Mihai Nicolae Rachieru (foto), le adresează o invitație tuturor argeșenilor pentru a se alătura evenimentului (amănunte, AICI).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3