NOR CURIER 930X122

cros internațional

EVENIMENT INTERNAȚIONAL ÎN MIOVENI

Duminică, 25 august 2019, în Mioveni va avea loc un eveniment special dedicat mișcării: un cros internațional, care face parte din proiectul RUN4EU.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Proiectul, parte a programului ERASMUS+, are ca scop promovarea practicării activităților sportive, urmând să participe orașele Mioveni, Gazzo din Italia, Bacsalmas din Ungaria și Ivancna Gorica din Slovenia, precum și Asociația ASD Amici del Brenta din Italia și ALDA – Asociația Europeană pentru Democrație Locală din Franța.

Pe 24 august, de la ora 18, în sala de ședință a Primăriei Mioveni va avea loc conferința de presă dedicată acestui eveniment.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Startul maratonului transnațional va fi dat pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia din Mioveni, la ora 9, iar finish-ul va fi în localitatea Gazzo din Italia, înfrățită cu Mioveniul, itinerariul urmând să includă trasee și în orașe din Ungaria și Slovenia.

Douăzeci de persoane din Gazzo (Italia) li se vor alătura în Mioveni participanților la cros.

Potrivit organizatorilor, evenimentul este unul de promovare a sportului, nu o competiție cu premii, iar participanții vor fi doar sportivi.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90