SMART KIDS 930X122

atletic bradu

EXCLUSIV! FC ARGEȘ A SCUTURAT BRADU – PARTIDĂ CU 8 GOLURI!

În Liga a IV-a (Județeană) de fotbal s-au încheiat în urmă cu puțin timp meciurile etapei a 15-a. FC Argeș 1953 a jucat în deplasare cu Atletic Bradu 2.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

A fost o dispută spectaculoasă, cu răsturnări de scor, în care s-au marcat nu mai puțin de 8 goluri și cu un jucător eliminat, Vali Năstase, de la FC Argeș, care a primit direct cartonaș roșu.

Piteștenii au câștigat cu 5-3 (la pauză a fost 2-1 pentru Bradu)! Scorul a fost deschis de FC Argeș prin Chirciu. Gazdele au egalat și ulterior au preluat conducerea. În repriza a doua Schumacher a egalat pentru piteșteni, iar Chirciu a făcut 3-2 pentru FC Argeș. Apoi a venit din nou rândul gazdelor să egaleze: 3-3. În sfârșit, a urmat o dublă a lui Bratu, dublă cu care alb-violeții s-au impus cu 5-3.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

În următoarea etapă, programată pentru sâmbăta viitoare, 28 martie, FC Argeș 1953 va evolua acasă cu Olimpia Suseni. Partida va începe la ora 11:45 și se va disputa pe stadionul din Ștrand. (Foto Arhivă: fcarges1953.ro)

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3