New Profesional Consult 930 x 122

atletism

EXCLUSIV! VENIȚI LA STADION! INTRAREA VA FI LIBERĂ!

Autorităţile locale din Piteşti au decis ca intrarea la competiţiile din cadrul Campionatului Naţional de Atletism din perioada 19-21 iulie de pe stadionul „Nicolae Dobrin” să fie liberă pentru toate categoriile de vârstă.

Citiți și: SPORTIVI DE TOP, MULȚUMIȚI DE REZULTATELE OBȚINUTE ÎN PITEȘTI

„Este o competiţie majoră, cu peste 500 de participanţi – sportivi şi membri ai echipelor tehnice. Vor fi şi oaspeţi de seamă, iar piteştenii vor avea ce să vadă. Aşa că am lăsat intrarea liberă pe stadionul „Nicolae Dobrin”. În Piteşti un astfel de eveniment sportiv nu a mai avut loc de prin anul 1998, atunci când a fost un meci atletic România-SUA. În plus, campionate naţionale s-au mai desfăşurat aici tocmai prin anii 1982, 1983. În rest, am mai avut doar competiţii de juniori. Dacă ne gândim că la finalul lunii urmează şi Campionatul Balcanic de Atletism, cu peste 600 de participanţi din 15 ţări, putem spune că Piteştiul este acum capitala atletismului românesc!”, ne-a declarat Cornel Ionică, viceprimar al municipiului.

Programul Campionatului Naţional de Atletism îl puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/sport/afla-programul-competitiilor-din-cadrul-campionatului-national-de-atletism-din-pitesti/.

Citiți și: IONICĂ PUNE ÎN PERICOL DESZĂPEZIREA PITEŞTIULUI!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3