Donaris 930 x 122

academica

EXPLOZIV! CS MIOVENI, FINAL DRAMATIC DE MECI

În urmă cu puțin timp s-au încheiat meciurile etapei cu numărul 13 în Liga a II-a la fotbal. În seria întâi ACS Academica Argeș Pitești a jucat în deplasare la Gloria Buzău, în timp ce în seria a doua CS Mioveni a evoluat acasă, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, împotriva echipei CSM Râmnicu Vâlcea.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Deși pe locul 2 înaintea acestei etape și pretendentă la promovare, Academica a pierdut cu 2-1 (1-1). Piteștenii au deschis scorul prin Kone, în minutul 28. Gazdele au egalat în minutul 40 prin Pălimaru și au stabilit scorul final în minutul 55, prin reușita lui Dumitrescu.

În schimb, CS Mioveni a câștigat cu 2-1 (0-0). Argeșenii au marcat primii, în minutul 65, atunci când Galan a transformat un penalty. Finalul meciului a fost drmatic. Oaspeții au egalat în minutul 90, prin Codin. În minutul 2 al prelungirilor, însă, CS Mioveni a marcat prin Răuță, stabilind scorul final. În minutul 3 al prelungirilor Năstăsie de la gazde a primit direct cartonș roșu și a fost eliminat de pe teren în urma unui fault.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3