EcoMoto 930×122

clinceni

stadion2

FACEȚI LOC! ÎN PITEȘTI VOR JUCA „ACADEMICIENII”!

FC Clinceni a devenit FC Argeș Academica. Informația, deja vehiculată în presă, a fost confirmată astăzi de Cornel Constantin Ionică, viceprimar al Piteștiului. Ionică spune că au fost încercate inițial alte variante de nume, dar că Registrul Comerțului a acceptat-o doar pe aceasta.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Potrivit viceprimarului, echipa se află momentan în cantonament în Curtea de Argeş și sigur va evolua în Piteşti, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, în viitorul sezon fotbalistic. O va face și în cazul în care va rămâne să joace în Liga a II-a, iar nu în Liga I. Asta dacă Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv (TAS) din Lausanne-Elveția va accepta plângerea Rapidului și le va da bucureștenilor licența de înscriere în Liga I. „Par a fi oameni serioşi! Nu au niciun fel de datorie nicăieri și nu ne-au întrebat de costurile de înscriere, de întreţinere și de echipamente. Au parcurs toate etapele, inclusiv partea juridică referitoare la înscrierea echipei. Se aşteaptă verdictul de luni, 30 iunie, cu Rapidul. Ei spun că vor veni să joace în Pitești şi dacă Rapidul va câștiga și vor fi astfel obligați să evolueze în Liga a II-a.”, precizează Ionică.

Marți, 1 iulie, se va desfășura o ședință extraordinară a Consiliului Local Pitești în care va fi dezbătut subiectul. (Foto: Stadionul „Nicolae Dobrin”)

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3