NOR CURIER 930X122

academica

JALE ȘI REGRETE LA FC ACADEMICA

Rapid Bucureşti a câştigat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv litigiul cu Federaţia Română de Fotbal, forul din Lausanne acordând licenţa clubului giuleştean pentru ediţia 2014-2015 a Ligii I. Asta înseamnă că echipa FC Clinceni, care a devenit FC Academica Argeş tocmai pentru a continua tradiţia lui FC Argeş, va evolua în sezonul viitor în Liga a doua de fotbal, iar nu pe prima scenă fotbalistică a ţării, aşa cum sperau autorităţile din Piteşti.

Citiți și: A nins în Argeș!

„Sunt dezamăgit… Dacă cei de la Clinceni doresc, pot să evolueze în Piteşti şi în Liga a doua. Uşa rămâne deschisă, vom continua negocierile. Era bine ca FC Clinceni să joace în Trivale în prima Ligă, pentru că altfel trebuie să o luăm de jos, din Liga a V-a. Vom vedea ce va fi în continuare!”, ne-a spus Cornel Ionică, viceprimar al Piteştiului.

Preşedintele celor de la Academica (FC Clinceni), Dan Lăzărescu, a declarat, la rândul său: „Nu ne aşteptam! Trebuie să regândim toată strategia. Am făcut investiţii. Am dus echipa în cantonament. Am discutat transferuri cu jucători importanţi. Mâine trebuia să plecăm în cantonament în Austria… L-am anulat! Acum trebuie să schimbăm planul din mers. Vom vedea cum vom proceda în continuare. Nu cred că mai sunt căi de atac. Ne vom întâlni şi vom discuta. În principiu dorim să evoluăm în Piteşti chiar şi în Liga a II-a.”

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3