New Profesional Consult 930 x 122

amical

minge

FC ACADEMICA ARGEȘ, AMICAL DE LA EGAL LA EGAL CU DINAMO

FC Academica Argeș a jucat aseară pe teren propriu un amical cu Dinamo. Meciul s-a încheiat la egalitate: 3-3. „Câinii roșii” au evoluat cu mai mulți fotbaliști de la echipa a doua a clubului.

Citiți și: Uluitor! Iată cine poate anula meciul FC Argeș – Dinamo!

Va mai urma un amical cu o altă echipă puternică de Liga I, echipă care încă nu a fost stabilită. Partida va fi găzduită de stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, stadion pe care FC Academica Argeș își va juca meciurile de pe teren propriu din viitorul sezon competițional.

Amintim că FC Academica Argeș provine din fosta FC Clinceni. Conducerea clubului a acceptat oferta Primăriei Pitești de transformare în FC Academica Argeș. Echipa va evolua în Pitești în a doua ligă fotbalistică. O perioadă a existat speranța ca echipa să joace chiar în Liga I, dar Rapid București a câştigat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv litigiul cu Federaţia Română de Fotbal, forul din Lausanne acordând licenţa clubului giuleştean pentru ediţia 2014-2015 a primei ligi.

Citiți și: Emoții și încordare în Piața Primăriei

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90