New Profesional Consult 930 x 122

academica

FC ACADEMICA ARGEŞ, PRIMUL MECI PE „NICOLAE DOBRIN”! INTRAREA ESTE LIBERĂ!

FC Academica Argeş (fostă FC Clinceni) va disputa mâine, de la ora 18, primul său meci pe stadionul principal de la baza sportivă „Nicolae Dobrin” din Pitești, stadionul pe care își va juca partidele de pe teren propriu din viitorul sezon competițional.

Citiți și: A nins în Argeș!

Elevii lui Marius Baciu şi Marcel Abăluţă (ambii foşti jucători ai echipei Steaua Bucureşti) vor juca o partidă de verificare cu SCM Piteşti (din Liga a III-a), pregătită de Adrian Dulcea şi Raul Marincău (foşti jucători ai lui FC Argeş). Intrarea pentru spectatori este gratuită.

Amintim că FC Academica Argeş va evolua în Liga a II-a, după ce a fost la un pas de a juca în Liga I. Rapid Bucureşti a avut, însă, câştig de cauză la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne şi a primit dreptul de a evolua pe prima scenă a fotbalului românesc, în ciuda problemelor financiare grave cu care se confrunta. Până acum Academica a disputat patru partide amicale: cu CSM Râmnicu Vâlcea (1-0), FC Baloteşti (4-1), Dinamo Bucureşti (3-3) şi CSS „Dinicu Golescu” Câmpulung Muscel (3-1). Niciun meci nu a fost disputat pe stadionul „Nicolae Dobrin”, ci fie în Curtea de Argeş, acolo unde echipa este în cantonament, fie la baza sportivă din Domneşti.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90