930 x122 grota rece

FC ARGES 1953

minge

FC ARGEȘ 1953, DEBUT CU STÂNGUL

FC Argeș 1953 a disputat astăzi primul său meci oficial în Liga a IV-a la fotbal.

Citiți și: Exclusiv. Imagini tulburătoare! Fotbalist piteștean, găsit pe jos într-o stare șocantă!

Alb-violeții au debutat cu stângul în prima etapă, pierzând în deplasare partida jucată cu Unirea Bascov. Scorul final a fost 2-0 (la pauză 1-0) pentru bascoveni. Cel de al doilea gol a fost înscris din lovitură de la 11 metri. În cea de a doua etapă a Ligii a IV-a FC Argeș 1953 va juca pe propriul teren, urmând să întâlnească Atletic Bradu II sâmbătă, 30 august, de la ora 11:45, pe stadionul din Ștrand.

Amintim că echipa antrenată de Mihai Zamfir își propune să continue tradiția lui FC Argeș. Asta în condițiile în care suporterii alb-violeți nu acceptă „soluția” Primăriei ca Argeșul și Piteștiul să fie reprezentate fotbalistic de FC Academica (fostă Clinceni) și după eșecul pe care municipalitatea l-a înregistrat cu SCM Pitești.

Citiți și: Eveniment mult așteptat la Pitești Arena

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90