EcoMoto 930×122

atletic bradu 2

MITING_FC_ARGES_1

FC ARGEȘ 1953, „EXPULZATĂ” DIN ȘTRAND! AFLĂ UNDE VA JUCA!

FC Argeş 1953 vă invită ca sâmbătă, 30 august, cu începere de la ora 11:45, să îi fiţi alături la primul său meci oficial pe teren propriu, împotriva echipei Atletic Bradu 2. Partida face parte din etapa a doua a Ligii a IV-a la fotbal. Suporterii trebuie, însă, să știe că a apărut o modificare importantă față de cele anunțate inițial: cel puțin deocamdată FC Argeş 1953 își va disputa meciurile de pe teren propriu, inclusiv cel de sâmbătă, pe baza sportivă Petrochimistul, iar nu în Ștrand.

Citiți și: FC ARGEŞ, OFICIAL ÎN LIGA A III-A

“Deşi iniţial ne doream ca meciurile de acasă să se dispute pe stadionul din Ştrand, nu am reuşit să ajungem la o înţelegere cu cei care administrează baza sportivă. Au existat probleme organizatorice şi financiare. Chiar dacă am primit propuneri de a evolua pe alte baze sportive din afara oraşului, am luat decizia de a juca pe un stadion din Piteşti. Faptul că ne respectăm suporterii şi dorim să îi avem alături de noi în număr mare a fost principalul motiv al acestei decizii. Momentan o să disputăm meciurile de acasă la baza sportivă Petrochimistul din cartierul Prundu (lângă Liceul de Chimie). Vă aşteptăm să luaţi parte la renaşterea echipei FC Argeş şi să vedeţi din nou în teren jucători emblematici precum Vali Năstase, Rică Neaga, Jean Barbu sau Marius Priseceanu.”, anunță FC Argeş 1953.

Echipa a debutat sâmbăta trecută în Liga a IV-a. Detalii puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/sport/fc-arges-1953-debut-cu-stangul/. (Foto: Arhivă)

Citiți și: FC ARGEȘ 1953, DEBUT CU STÂNGUL

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90