930 x122 grota rece

alb-violeţii

FC ARGEŞ 1953 ARE MECI ÎN CUPA ROMÂNIEI

Mâine, de la ora 11, FC Argeş 1953 va juca ultimul său meci oficial din acest an. FC Argeş va evolua în deplasare la A.S. Viitorul Lunca Corbului. Meciul contează pentru Cupa României. În faza anterioară alb violeţii au trecut de ACS Dani Coman. Vă reamintim că în urma penalty–urilor FC Argeș a câştigat cu 4-3. 
Suporterii şi-au dat întâlnire la ora 10, în parcarea Kaufland Craiovei (Comisariat), de unde se va pleca cu maşinile personale spre Lunca Corbului.
FC Argeş 1953 o să mai dispute un meci amical pe data de 6 decembrie, de la ora 15, în Timişoara. Va fi un duel alb-violet total în compania celor de la ASU Politehnica Timişoara, echipă susţinută financiar de suporterii timişoreni. Cei interesaţi de această deplasare pot găsi informaţii pe site-ul clubului http://fcarges1953.ro/ sau pe Facebook https://www.facebook.com/FCArges1953. (Foto: FC Argeş 1953)
 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90