930 x122 grota rece

cs mioveni 2

FC ARGEȘ-CS MIOVENI 2, DERBY DRAMATIC ÎN PITEȘTI!

Astăzi a fost derby în Liga județeană de fotbal. FC Argeș 1953 a primit vizita liderului, CS Mioveni 2. Partida a contat pentru etapa cu numărul nouă a Ligii a IV-a și s-a jucat pe stadionul Petrochimistul din Pitești.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

După cum era de așteptat, meciul a fost unul extrem de disputat. O spune și scorul final: 2-2. Asta după ce la pauză Mioveniul conducea cu 2-0! La puțin timp după revenirea de la vestiare piteștenii au redus diferența prin reușita lui Constantin Schumacher. Golul egalizator a purtat semnătura lui Andrei Barbu. Şi de această dată suporterii alb-violeți au venit în număr mare să-și încurajeze echipa. Tribunele au fost pline.

FC Argeş 1953 a avut astăzi şi un invitat de onoare, pe Bogdan Argeş Vintilă, fost portar consacrat în Trivale. (Foto: Facebook FC Argeş 1953)

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90