930X122 MAIA

fc arges

FC ARGEȘ, MARE SURPRIZĂ

FC Argeș, mare surpriză. În urmă cu puțin timp, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, s-a încheiat FC Argeș – Foresta Suceava, partidă contând pentru etapa cu numărul 23 a Ligii a II-a de fotbal (etapă reprogramată pentru astăzi din cauza vremii nefavorabile de la începutul lunii).

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Meciul a fost câștigat de oaspeți, cu 2-0. Ambele goluri au fost marcate în prima repriză și ambele din acțiune (în minutele 14 și 37).

Victoria sucevenilor este o surpriză, cel puțin prin prisma diferenței în clasament dintre cele două echipe.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Înaintea disputei de astăzi, elevii lui Emil Săndoi ocupau locul 5, cu 43 de puncte, în timp ce Foresta se afla pe loc retrogradabil, pe 18, cu doar 24 de puncte. FC Argeș a rămas cu 43 de puncte, dar a coborât pe locul 6, în timp ce Foresta speră la evitarea retrogradării, urcând pe locul 16, cu 27 de puncte.

Anul trecut, în meciul din deplasare de la Suceava, piteștenii sunt cei care au câștigat cu… 2-0.

Amintim că Emil Săndoi are ca obiectiv promovarea în Liga I la finalul ediției de campionat 2018-2019 (AICI, amănunte). (Foto: Arhivă – descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3