930×122 CAPRA 5

dulcea

FC ARGEȘ, REZULTATE DE COȘMAR

După semicantonamentul de 7 zile desfăşurat în Piteşti, FC Argeş 1953 a intrat într-un cantonament centralizat, până duminică, la Complexul Olimpic Izvorani. Antrenorii Adrian Dulcea şi Iulian Tameş vor completa pregătirea de iarnă, iar la final vor stabili lotul de jucători cu care alb-violeţii vor aborda returul de campionat.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

În meciurile amicale disputate până acum FC Argeş a reușit o singură victorie, cu Muscelul Câmpulung, pe care a învins-o cu 3-2. În rest, a pierdut toate celelalte 3 partide, două la scor: 1-3 cu SCM Piteşti, 2-7 cu Atletic Bradu şi 0-5 cu CS Mioveni II. Sâmbătă, de la ora 10:30, FC Argeş va întâlni Viitorul Domneşti, echipă din Ilfov care se află pe locul 6 în Liga a III-a. Meciul se va disputa pe terenul de la Complexul Olimpic „Sydney 2000”.

Lotul care s-a deplasat la Izvorani este următorul: Andrei Vlăsceanu, Alexandru Popescu, Dragoş Ciocârlan, Marius Călin, Alexandru Toader, Marius Gherase, Emanuel Mândruţă, Claudiu Matei, Cosmin Iancu, Cosmin Popa, Roberto Taudor, Anghel, Iulian Tameş, Edi Călin, Alexandru Golban, Andrei Pătrănoiu, Dragoş Prodan, Mihai Burcea, Marian Sanda și Cătălin Giurgea.

Citiți și: Vestea momentului de la Publitrans! Acum s-a anunțat!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90