930×122 CAPRA 5

fc arges

FC ARGEȘ, TOROPITĂ DE ARȘIȚĂ! VEZI REZULTATUL!

FC Argeș, toropită de arșiță! În urmă cu puțin timp s-a încheiat pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești partida FC Argeș – Pandurii Târgu Jiu.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Jocul s-a disputat pe o căldură sufocantă (au fost în jur de 40 de grade Celsius la soare!). Căldura a afectat evoluția celor două echipe, fiind nevoie și de pauze de hidratare. De suferit au avut mai ales elevii lui Iordan Eftimie, obligați să construiască pentru a marca și a obține victoria la debutul noului FC Argeș în Liga a II-a.

Ocazia meciului s-a consumat în minutul 80, atunci când Năstăsie a ratat din 6 metri, reluând peste poartă mingea centrată în careul mic al gorjenilor.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Către final, în minutele de prelungire, piteștenii au cerut o lovitură de la 11 metri, reclamând un henț în careul gorjenilor al unui jucător de la Pandurii. Arbitrul nu a acordat lovitură de pedeapsă.

Din păcate, alb-violeții nu au reușit să marcheze și să-și adjudece victoria. Disputa FC Argeș – Pandurii Târgu Jiu s-a încheiat cu o remiză albă. Scor final: 0-0.

Galeria lui FC Argeș a creat o atmosferă plăcută.

Meciul a contat pentru prima etapă a sezonului competițional 2017-2018 al Ligii a II-a de fotbal.

În următoarea etapă, FC Argeș va juca în deplasare cu ASU Poli Timișoara.

În timp ce FC Argeș nu a reușit să se impună pe teren propriu, CS Mioveni a repurtat acasă un succes categoric: 4-0 cu CS Afumați. (Foto: descriptiv) 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA