930X122 MAIA

cs dacia

FELICITĂRI! MEDALII EUROPENE PENTRU ARGEȘENI

Medalii europene pentru argeșeni. După cum v-am informat, 4 karatişti ai CS Dacia Mioveni 2012 au participat, în perioada 11-13 noiembrie 2016, la Campionatul European de Karate Shotoka, eveniment care a avut loc în Butami-Georgia.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Sportivii Ștefan Stanciu, David Dumitra, Cătălin Georgescu şi Laurențiu Catrinescu, însoţiţi de antrenorul lor, sensei Sebastian Ene (foto), au înregistrat rezultate foarte bune.

Astfel, în prima zi de concurs, Laurențiu Catrinescu a reușit să aducă pentru România şi Mioveni două medalii (argint și bronz) la individual kumite shobu ippon și WKF. De asemenea, echipa de kumite a României, din care au făcut parte și David Dumitra și Ștefan Stanciu, s-a clasat pe poziția a treia, alături de Armenia. În ultima zi de concurs, Cătălin Georgescu a făcut parte din echipa de kumite cadeţi a României, care a obţinut locul al treilea la această probă.

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

Rezultatele sportivilor din Mioveni sunt cu atât mai importante cu cât concurența a fost acerbă: au participat peste 350 de sportivi din 21 de țări.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3