930×122 CAPRA 5

jocuri mondiale

FELICITĂRI! POMPIER DIN PITEȘTI, MEDALIAT ÎN AMERICA

Pompier din Pitești, medaliat în America. Plutonierul major Mihai Tistuleasa de la Detașamentul de Pompieri Pitești a obținut două medalii de argint la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor, desfăşurate recent în Statele Unite ale Americii, în Los Angeles.

Citiți și: Alertă! Incendiu la un operator economic, în Argeș

Competiţia a reunit peste 10.000 de poliţişti şi pompieri din întreaga lume, care s-au întrecut la peste 60 de discipline sportive.

De ani buni, Tistu, cum îi spun colegii, are rezultate excepţionale la diverse competiţii, interne și internaţionale, la care duce constant România și judetul Argeș pe podiumul câştigătorilor.

Citiți și: Trafic blocat! Alertă la o scară de bloc: Au intervenit pompierii

De această dată, el a obținut locul doi la disciplina rowing indoor, la 500 și la 2.000 de metri, dar și un merituos loc V la judo, la categoria 73 de kg – bărbați peste 30 de ani. Sportivul nostru a evoluat accidentat la o mână.

La Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor din 2015, desfăşurate în ținutul Fairfax din nordul statului Virginia, tot în Statele Unite ale Americii, Mihai Tistuleasa a câștigat alte două medalii de argint, dar la judo.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90