Donaris 930 x 122

alexandra diculescu

FELICITĂRI! SPORTIVI DE SUCCES ÎN MIOVENI

Sportivi de succes în Mioveni. Conducerea CS Dacia Mioveni 2012 a organizat astăzi o conferinţă de presă, la care au fost prezenţi preşedintele clubului, Adrian Ştefan, antrenorul Viorel Ciobanu şi sportivii medaliaţi ai secţiei de înot.

Citiți și: Partidă decisivă pentru handbalistele din Mioveni!

În deschiderea conferinţei, preşedintele Ştefan a felicitat sportivii pentru medaliile câştigate, dar şi toate secţiile pentru rezultatele generale obţinute.

Tinerii înotători ai secției de natație ai CS Dacia Mioveni 2012 (Alexandra Diculescu, Bianca Mândruță, Adrian Nae, Iulian Prall, Andrei Duțulescu, Alexandru Șipoteanu, Raisa Nae, Delia Safcencu, Ioana Teianu și Alessia Gubavu, pregătiți de profesorul Viorel Ciobanu) s-au remarcat prin rezultate foarte bune la Campionatele Naţionale desfășurate în Bacău în martie și în Târgoviște în iulie. Iată rezultatele:

Citiți și: Trei argeșeni reprezintă România la Campionatul Mondial de Karate

În Bacău

-Andra Mitu – două medalii de argint în probele de 1.500 de metri liber tineret și 1.500 de metri juniori și o medalie de bronz în proba de 800 de metri liber.

-Rareș Voican – o medalie de argint  în proba de 1.500 de metri liber.

În Târgovişte

-Delia Safcencu – locul 2 în proba de 100 de metri fluture

-Bianca Mândruţă – locul 3 în proba de 800 de metri liber

-Alexandra Diculescu – locul 3 în proba de 200 de metri fluture

-Delia Safcencu, Ioana Teianu, Alessia Gubavu și Raisa Nae – 2 clasări pe locul 2 în proba de ștafetă 4×100 de metri.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90