EcoMoto 930×122

atletism

FOȘTI CAMPIONI OLIMPICI LA ATLETISM, ÎN PITEȘTI

Mai mulţi foşti campioni olimpici vor fi prezenţi în weekend în Piteşti şi vor participa la decernarea medaliilor pentru câştigătorii probelor Campionatelor Balcanice de Atletism pentru seniori, competiție care se va desfășura pe 1 şi 2 august pe stadionul „Nicolae Dobrin”.

Citiți și: Triumf epic al luptătorilor argeșeni în arenă

Organizatorii au anunţat că vor fi prezenţi, printre alţii, britanicul Sebastian Coe, fost campion olimpic şi candidat pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Atletism, şi fostele campioane olimpice Maricica Puică şi Doina Melinte.

Pentru a face publicitate evenimentului şi a atrage cât mai mulţi piteşteni la stadion, astăzi şi mâine, între orele 19 și 20, organizatorii le vor împărți trecătorilor pe stradă fluturaşi cu programul competiției.

Citiți și: EVENIMENT INTERNAȚIONAL PE STADIONUL „NICOLAE DOBRIN”

Pe același subiect: http://epitesti.ro/monden/concerte-party/connect-r-va-concerta-in-pitesti-pe-stadion/ și http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/hotelurile-din-pitesti-pline-ochi/.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90