New Profesional Consult 930 x 122

box

GALĂ DE BOX LA SALA SPORTURILOR! INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Iubitorii de box din Pitești nu trebuie să rateze acest eveniment. Mâine, 18 iulie, cu începere de la ora 18, Sala Sporturilor Trivale va găzdui gala de box „Cupa Argeșului”.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Vor participa sportivi de la zece cluburi, inclusiv de la Steaua și Dinamo, dar și de la CS Metrorex București, CS Petrolul Ploiești, CS Farul Constanța, CSM Târgoviște și CS Râmnicu Vâlcea. Din Argeș vor evolua pugiliști de la cluburile C.S. Preda Pitești, C.S. Muscel Câmpulung și de la C.S. Mioveni. Se vor juca 13 meciuri, partide care sunt preliminarii înainte de finala Campionatului Național de seniori. Potrivit organizatorilor, intrarea pentru spectatori va fi liberă.

Organizatori sunt Clubul Sportiv Preda Pitești, Consiliul Județean Argeș, Federația Română de Box și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3