New Profesional Consult 930 x 122

cs dacia

(GALERIE FOTO) GALA SPORTULUI 2016 ÎN MIOVENI

Gala Sportului 2016 în Mioveni. În sala de festivităţi a Centrului Cultural Mioveni s-a desfășurat astăzi Gala Sportului 2016. Cu această ocazie, le-au fost acordate distincţii celor mai valoroşi antrenori şi au fost nominalizaţi cei mai buni performeri ai CS Dacia Mioveni 2012 din acest an.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Într-o atmosferă de sărbătoare, rând de rând, pe parcursul a mai bine de două ore, au urcat pe scenă cei peste 160 de sportivi de la cele 6 secţii ale clubului (handbal, volei, tenis, înot, oină şi karate).

Conducerea clubului a oferit câte o plachetă pentru secţiile care au obţinut locurile I, II şi III la competiţiile naţionale şi internaţionale. Astfel, au fost premiaţi următorii antrenori: oină – Filofteia Dumitru, înot – Viorel Ciobanu, tenis – Robert Bînă şi karate – sensei Sebastian Ene. La rândul ei, conducerea Primăriei Mioveni a felicitat sportivii şi antrenorii pentru rezultatele obţinute în 2016.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Între momentele de premiere au avut loc reprezentaţii artistice şi demonstraţii ale tinerilor sportivi. Gala a fost organizată de CS Dacia Mioveni 2012, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Mioveni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90