New Profesional Consult 930 x 122

câmpulung muscel 2016

(GALERIE FOTO) UN BULGAR DĂ LOVITURA ÎN ARGEȘ

Un bulgar dă lovitura în Argeș. În jur de 3.000 de spectatori au venit în weekend la regalul automobilistic de la Câmpulung, de pe traseul Lerești – Voina. La final, au rămas câteva sute, împătimiți ai sportului cu motor, care au înfruntat reprizele de ploaie torențială. La Trofeul „Câmpulung Muscel 2016”, care a contat pentru etapa a VII-a a Campionatului Național de Viteză în Coastă, au concurat 68 de piloți.

Citiți și: Dacia face mișcarea mare: Echipă de Top pentru Raliul Dakar

Prezent în premieră pe acest traseu, campionul Bulgariei, Lyuben Kamenov, a reușit, conducând inteligent, să câștige marele Trofeu. Asta după ce Lucian Răduț, care și-a adjudecat prima manșă, a fost nevoit să abandoneze în manșa secundă. Bulgarul, care a condus un Mitsubishi Lancer EVO VIII, a obținut per total un timp de 03.27.083.

“Este al doilea trofeu câștigat în țara dumneavoastră. Am venit în România pentru a ne promova mai bine. În Bulgaria am câștigat de trei ori consecutiv campionatul. Din păcate, la noi concurența este destul de scăzută din motive financiare. Astăzi, traseul și condițiile au fost dificile, dar asta nu ne-a împiedicat să ne atingem obiectivele. Recunosc că nu a fost un anume secret, pur și simplu am avut noroc, pentru că în prima manșă au fost concurenți mai rapizi decât mine.”, a declarat Lyuben Kamenov.

Citiți și: Raliul Argeșului: Mașină răsturnată în zona Mateiaș

Pe locul 2 a urcat un favorit al publicului argeșean, Ovidiu Zaberca. Dacă anul trecut a fost scos din cursă din cauza unui accident, Zaberca a obținut acum argintul la volanul unui Mitsubishi Lancer EVO VIII, cu un timp general de 03.27.135. Pe locul 3 a încheiat Laurențiu Ene, la volanul unei Honda Civic Type R, cu un timp de 03.30.400.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3