NOR CURIER 930X122

baschet

GOD BLESS AMERICA! BASCHET GALACTIC ÎN PITEȘTI!

BCM U a reușit încă o achiziție de senzație. În următorul sezon competițional la echipa de baschet a Piteștiului va evolua un american. Originar din statul New Mexico, Ronald Ross are 31 de ani, o înălțime de 1, 88 de metri și o greutate de 84 de kilograme.

Citiți și: Meci decisiv la Pitești Arena! Nu rata!

Conducător de joc, Ross a evoluat până acum la Univer Castelletto Ticino (Italia), BC Habikka și Maccabi Haifa (ambele din Israel), EnBW Ludwigsburg, Artland Dragons și Mitteldeutscher BC (toate trei din Germania), Jolly Jadranska Banka Sibenik (Croația) și AS Apollon Patras (Grecia). Potrivit paginii oficiale a clubului BCM U, scmpitesti.ro, Ronald Ross a înregistrat în 15 partide jucate în Grecia medii de 13.5 puncte, 2.5 recuperări, 3 pase decisive, 1.4 intercepţii şi 2.4 posesii pierdute, pentru un indice al eficienţei de 10.7, totul în numai 29 de minute pe meci. Americanul a avut procentaje de 45.7% la aruncările de două puncte, de 26.3% la cele de trei puncte şi de 75.4% la linia de pedeapsă.

Despre alte achiziții făcute de BCM U Pitești pentru următorul sezon al Ligii Naționale și al Cupei României la baschet masculin puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/sport/un-baschetbalist-sarb-venit-la-echipa-din-pitesti-castigat-titlul-ungaria/. (Foto: scmpitesti.ro)

Citiți și: Senzație! Va fi spectacol mâine în Pitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90