SMART KIDS 930X122

insanity

INSANITY ÎN PITEȘTI! TE SCAPĂ ÎNTR-O ORĂ DE 2.000 DE CALORII

Iubeşte sportul şi a făcut din el o meserie. Este povestea Ruxandrei Maria Tudose, o piteșteancă ambiţioasă în vârstă de 26 de ani. Practică sport de la 14 ani şi de un an încoace este antrenor de insanity (program de antrenamente fizice foarte intense pentru slăbit sau menținere în formă) la două săli de profil din oraş.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

“Am transformat pasiunea mea pentru sport în meserie. Am îmbinat utilul cu plăcutul. De ce insanity? Pentru că mă reprezintă! Este o nebunie (n.r. – „insanity” se traduce „nebunie”) benefică, ceva intens, iar eu sunt o persoană foarte energică.”, spune Ruxandra. Insanity, sportul care a cucerit America, pare să prindă din ce în ce mai mult şi la amatorii de mişcare din Pitești. „La sală vin doamne, domnişoare, dar şi domnii au început să vină. Este îmbucurător, pentru că sportul înseamnă viaţă. Pentru mine înseamnă dăruire, muncă, pasiune.”, adaugă piteșteanca. O ședință de insanity durează o oră, timp în care se ard 2.000 de calorii.

Ruxandra Maria Tudose este licenţiată în drept. În trecut a urmat timp de trei luni de zile şi cursurile unei facultăți de jurnalism. (Foto: Facebook Tudose Ruxandra Maria)

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90