930 x122 grota rece

acs academica

JALE ÎN MIOVENI! DEBUT CU STÂNGU-N DREPTU’!

Astăzi a debutat noul sezon competițional al Ligii a II-a la fotbal. Rezultatele celor două echipe argeșene care evoluează în această ligă au fost diametral opuse.

Citiți și: Exclusiv. Imagini tulburătoare! Fotbalist piteștean, găsit pe jos într-o stare șocantă!

ACS Academica Argeș (fosta FC Clinceni, care își va disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești) a jucat în deplasare, întâlnind FC Voluntari. Academica a câștigat partida. Scorul a fost 1-0 pentru oaspeți, unicul gol al meciului fiind marcat spre sfârșitul primei reprize, în minutul 41, de Vițelaru.

CS Mioveni, în schimb, a început cu stângul. Mioveniul a pierdut cu 2-0 partida disputată pe teren propriu cu ACS Poli Timișoara. Golurile oaspeților au fost înscrise de Belu în minutul 11 și de Bărbuț în minutul 70. Din minutul 86 ACS Poli Timișoara a evoluat în 10 jucători: autorul primului gol, Belu, a primit un al doilea cartonaș galben și a fost eliminat de pe teren. (Foto: sportularadean.ro)

Citiți și: Eveniment mult așteptat la Pitești Arena

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90