EcoMoto 930×122

jandarm

JANDARMUL CARE BATE CU MINTEA! UN ȘAHIST DE NOTA 10!

Căpitanul Gheorghe Cristache Toculeţ are 37 de ani, lucrează în Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei Argeş și locuiește în Pitești. Marea lui pasiune este șahul.

Citiți și: Întrecere excepțională la „Brătianu”: ‘Nava Amiral’ a găzduit o competiție de elită!

Recent a fost singurul român care a participat la campionatul mondial de amatori desfășurat în Singapore, pe continentul asiatic.  “Am arătat că se poate, chiar dacă nu am obţinut un rezultat foarte bun. A fost a doua mea participare la un campionat mondial. Cel mai important este ca această experienţă dobândită în Asia să o punem în practică în sprijinul tinerilor argeşeni, să îi îndrumăm către sportul minţii, să organizăm aici cât mai multe competiţii, astfel încât la anul, la următoarea ediție, dar şi la campionatul mondial de juniori să avem acolo cel puţin doi-trei argeşeni.”, a spus jandarmul într-o conferinţă de presă organizată astăzi de Direcţia pentru Sport şi Tineret Argeş.

La campionatul mondial din Singapore au participat 200 de sportivi din 40 de ţări. Europa a fost reprezentată de doar 6 ţări (Germania, Anglia, Finlanda, România, Bulgaria şi Franţa). În ciuda faptului că a obţinut doar o diplomă de participare, prezența lui Gheorghe Cristache Toculeț la această competiție este de aplaudat. „Nu sunt un profesionist, nu a fost un fel de Liga Campionilor, dar cine câştigă acest turneu urcă pe cele mai înalte culmi, acolo unde joacă cu campionul mondial de la profesionişti.”, a precizat căpitanul din Jandarmeria Argeș.

Citiți și: Este oficial! Din toamnă, elevii vor avea o nouă materie!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90