930 x122 grota rece

lps

LUPTĂTOR DE TOP LA LPS PITEȘTI

Se numără printre tinerii care fac cinste Piteștiului. În vârstă de 18 ani, Marius Adrian Voinea este elev la Liceul cu Program Sportiv „Viitorul”, secţia Lupte greco-romane.

Citiți și: Investiție majoră la un important liceu din Pitești!

În 2012 și 2013 a obținut locul 2 şi, respectiv, locul 3 la competiții naționale școlare de prestigiu, concurând la categoriile 69 și 74 de kilograme. În plus, în 2013 a fost declarat cel mai bun sportiv al secției de lupte a LPS.

Adrian are zilnic un antrenament. Profesorul care se ocupă de pregătirea grupului din care face și el parte se numește Florea Ştefănică. Cei care l-au îndrumat către acest sport sunt părinții lui.

Citiți și: O NOUĂ INVESTIȚIE LA LICEUL CU PROGRAM SPORTIV

„Sportul înseamnă, înainte de toate, sănătate. Este foarte plăcut, mai ales în cantonamente şi concursuri. Mereu am în minte să ajung tot mai sus şi să câştig tot mai multe medalii.”, afirmă Marius Adrian Voinea.

Tânărul își dorește să practice și MMA (Arte Marţiale Mixte). Este un sport de contact, care îmbină toate stilurile de luptă, atât în picioare, cât şi la sol. (Foto: Facebook Ady Voinea)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90