930×122 CAPRA 5

atletism

„MARATONISTUL” PENDIUC, SPECTATOR LA ATLETISM

Aseară au continuat pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești probele Campionatului Naţional de Atletism pentru seniori şi tineret. Vezi rezultatele aici: http://www.fra.ro/upload_competitii/st/.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Au fost prezenți și primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, maratonist în ale administrației, edil-șef de 22 de ani, aflat la cel de al șaselea mandat consecutiv, şi viceprimarul Cornel Ionică. Cei doi au primit felicitări din partea președintelui Federaţiei Române de Atletism, Sandu Ion, pentru maniera în care municipalitatea a organizat evenimentul. Ceva mai mare decât în cursul dimineții, numărul spectatorilor din tribune a fost și aseară foarte mic. Asta în ciuda faptului că intrarea este liberă, iar probele sunt spectaculoase.

Campionatului Naţional de Atletism pentru seniori şi tineret se va încheia în această seară: http://epitesti.ro/stiri/sport/show-atletic-aceasta-seara-pitesti-citeste-programul/.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3