930X122 MAIA

cupa romaniei

MARE SURPRIZĂ! MIOVENIUL ELIMINĂ STEAUA

Mare surpriză! Mioveniul elimină Steaua. Cu puțin timp în urmă, pe stadionul din Mioveni, s-a încheiat partida CS Mioveni – Steaua, contând pentru optimile Cupei României la fotbal.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Argeșenii au reușit surpriza optimilor, eliminând Steaua la capătul loviturilor de departajare. După cele 90 de minute regulamentare de joc, CS Mioveni (echipă de Liga a II-a) și Steaua au fost la egalitate: 0-0. Au urmat cele două reprize de prelungiri. CS Mioveni a deschis scorul în minutul 95, prin Nilă. Roș-albaștrii au egalat prin Achim în minutul 114. Din minutul 116, gazdele au jucat în 10 oameni, Galan fiind eliminat de pe teren pentru un fault. Prelungirile s-au încheiat cu scorul de 1-1.

Calificarea s-a decis la loviturile de la 11 metri, la finalul cărora argeșenii s-au impus cu 5-4. Pentru Mioveni a ratat Năstăsie, iar pentru Steaua – Boldrin și De Amorim. Au înscris: pentru Steaua – Achim, Pintilii, Ovidiu Popescu și Moke, iar pentru Mioveni – Ayza, Stoica, Nilă, Gugu și Boboc.

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

CS Mioveni s-a calificat astfel (cu scorul general de 6-5) în sferturile de finală ale Cupei României. (Foto: Mihai Neacșu)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA